UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-08-27Læs et Ord til Dagen i dag (2016-08-28)2016-08-29
Ordet for 2016-08-28
28. august
Om at overvinde fristelse (2
"Se, jeg har givet jer magt ... [fysik og mentalt] " Luk 10,19
Her kommer en sejrsplan:
1) Se at komme op igen, uanset om du falder mange gange! "... den retfærdige kan falde syv gange og rejse sig igen ..." (Ordsp 24,16) Det er en livslang proces at blive åndeligt moden. Den arbejder i dig hver gang, du vender dig til Gud i din svaghed og lader ham gøre det, du ønsker, og som du ikke kan gøre i egen kraft.
2) Fornægt det ikke - tag hånd om det. "Herren er nær ved dem, hvis hjerte er knust ..." (Sl 34,18) Gud svarer altid et angrende hjerte nådigt. Han vil møde dig deer, hvor du er længst nede, gå med dig gennem ​​beklagelsernes og angerens dal, og føre dig stærkere ud af den.
3) Skriv det ned, du har lært gennem fristelse. Efterhånden som du reflektere over det, vil du forstå betydningen af dette: "... lad jer forvandle, ved at sindet fornyes ..." (Rom 12,2) Og sørg for at nedskrive nye vaner, du gerne vil integrere i dit liv - bøn, ansvarlighed overfor en ven, bibellæsning og udenadslære, opmærksomhed på svage punkter og nærmere eftersyn af dig selv.
4) Brug det, du har lært. Jesus sagde til Peter: "... Satan gjorde krav på jer for at sigte jer som hvede; men jeg bad for dig, for at din tro ikke skal svigte. Og når du engang vender om, så styrk dine brødre." (Luk 22,31-32) Lad dagen i dag markerer en ny begyndelse, ved at du bruger, hvad du har lært til ikke blot at undgå selv at falde igen, men også til at hjælpe andre, som står overfor fristelser.
5) Tro på, at du kan vandre i sejr. Jesus sagde: "Se, jeg har givet jer magt ... [fysik og mentalt] ... og magt over hele fjendens styrke ..." Slip din "jeg kan ikke - holdning", og træk i dag på Guds styrke.
Bibellæseplan: Sl 58; Mark 8; 2. Kong 18-19

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.