UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-10-21Læs et Ord til Dagen i dag (2016-10-22)2016-10-23
Ordet for 2016-10-22
22. oktober
Personlig udvikling (1)
"... for visdom fylder dit hjerte, og kundskab gør dig godt." 
Ordsp 2,9-10
Personlig udvikling fører til forfremmelse. Stop op og se på menneskene i din kirke, dit firma eller i din vennekreds. Ledelseskonsulent W. Edwards Deming sagde:
“Det er ikke obligatorisk at lære ... heller ikke at overleve." Jo højere din position er i en virksomhedskultur, jo mindre drejer det sig om "handling", og jo mere kommer “kritisk tænkning" i spil.
Tænk på et mødelokale under et vigtigt samarbejdsmøde. Typisk vil en gruppe menige medarbejdere sidde rundt om bordet med bærbare computere, dokumentmapper og kasser med dokumenter, mens bestyrelsesformanden træder ind i lokalet med meget lidt at bære på. Det er fordi han eller hun ikke blev ansat til at bruge computere, vedligeholde tidsplaner og administrere dokumenter. De blev ansat på grund af deres ekspertise og gode ideer.
Organisationer vil have folk med de bedste ideer til at være i ledelsen; derfor er det generelt mænd og kvinder, der udviser initiativ og fremsyn, som bliver forfremmet. Så begynd at udvikle nogle nye ideer og se, hvor hurtigt du får opmærksomhed!
Daniel begyndte som en slave i Babylon - på det nederste trin af stigen. Men han blev hurtigt forfremmet til en stilling i Nebukadnesars ministerråd. Kongen var nemlig på udkig efter folk med følgende kvalifikationer: "... indsigt i al slags visdom, med kundskab og forstand og med evner til at gøre tjeneste i kongens palads." Daniel 1,4 Tal om jobsikkerhed!
Og hvad mere er: "... Daniel blev der ..." Brug tid og kræfter til personlig udvikling.
Bibellæseplan: Sl 113; 2.Pet 2; Ez 31-32

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.