UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-02-20Læs et Ord til Dagen i dag (2017-02-21)2017-02-22
Ordet for 2017-02-21
21. februar
Problemer, du må overvinde (1)
"... vig ikke fra den [loven] til højre eller til venstre, så vil du have lykken med dig overalt, hvor du går." Jos 1,7
Peter McWilliams sagde: "At undgå situationer, hvor du kan gøre fejl, kan være den største fejltagelse af alle." Lad os i de næste par dage se på nogle ting, du skal overvinde for at lykkes i livet.
Omstændigheder. Måske vil du gerne gå på universitetet, men har ikke råd til det. Eller måske vil du gerne skifte job, men føler dig fanget af din løn eller af frygt for at miste din pension. Måske føler du dig fanget af et fysisk handicap eller en sygdom. Hemmeligheden, der hjælper til overvindelse, ligger i at dele dine omstændigheder op i situationer, du kan ændre, og i dem, du ikke kan ændre. Næsten alt i livet kan ændres eller betragtes på en anden måde. Men det kan ikke altid ske lige nu. Lav en liste over ting, du kan ændre. Alt for mange af os lider nederlag - og fortsætter med at fejle, fordi vi bliver ved med at prøve at ændre noget, der ikke kan ændres. Hold op med banke hovedet mod en mur og øv dig i at tænke realistisk. Erkend forskellen mellem tro og fantasi.
En eller anden sagde: "Alle problemer under solen, har enten en løsning - eller ingen. Find løsningen, hvis der er en løsning, og hvis der ikke er een, så pyt med det." Gud har givet dig nogle gaver. Når du opdager, udvikler og bruger dem, vil han give dig succes i forhold til tilsyneladende umulige odds.
Ignorer det, du ikke kan ændre, fokuseer på det, du kan ændre, og så vil mulighederne vise sig af sig selv. Som Hannibal sagde under sin berømte march over Alperne: "Vi vil enten finde en udvej, eller lave en." Du har også brug for den ånd!
Bibellæseplan: Sl 52; ApG 24; 3.Mos 14-15

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.