Om CCW

CCW startede tilbage i 2015 som et traditionelt klargøringscenter Centralt i Aalborg by. Vores mest populære serviceydelse var indvendig rengøring + udvendig håndvask af bilen, samt lakforsegling som blev et stort hit blandt vores kunde. Dette resulterede i, at kunderne vendte tilbage til behandling op til flere gange i løbet af et år. For at fastholde de gode kunder valgte vi i 2018 at oprette Bilvask på abonnement, så vores faste og loyale kunder fik rengøring af bilen til en fornuftig pris. I 2019 Blev vores abonnements pakker så populære at vi var nødsaget til, at finde nyt og større værksted i Aalborg. Det betød at vi flyttede ud til nuværende adresse på K. Christensens Vej 2D, 9200 Aalborg SV. På 5 år har vi formået at opbygge en virksomhed som er mest innovative og bedste i Danmark til det vi laver. Det er vi utrolig stolte af !

Damir

Damir er en ung mand fra ’88 med erfaring fra bilpleje branchen siden 2015. Damir gennemført folkeskolen og gymnasiet i Randers og universitetsuddannelse i socialt arbejde på Aalborg Universitet. Damir arbejdede som virksomhedskonsulent i 4 år ved Jobcenteret i Aalborg inden han gik fuldtid på CCW. Damir er den der bevare overblikket og sørger for, at vi holder fokus så CCW forbliver Danmarks bedste ! Damir sørger for daglig dagen fungerer på kontoret og at nye og eksisterende kunder føler sig velkommen og tilpas når de besøger CCW.Radu:

Radu er en ung mand fra ’87 med erhvervserfaring siden 2010 indenfor bilpleje. Radu er født og opvokset i Moldova hvor han gennemførte folkeskole, gymnasiet og universitet. I 2015 flyttede Radu til Danmark for, at læse en kandidat som led i uddannelsen som civilingeniør. Samtidigt med Radu sturerede på Aalborg Universitet, arbejdede han på deltid ved CCW. I 2018 besluttede Radu at blive partner og medejer af CCW. Radu er detaljeorienteret og sørger for, at alle ansatte kan levere et stykke arbejde, som er kvalitetsmæssigt i top.
Radu sørger for at vi anvender de bedste produkter og metoder der er på markedet samt at dagligdagen på værkstedet kører glidningsfrit!

Corporate Social Companies (CSR) :

CSR oversat til dansk er; virksomhedens sociale ansvar. Hos CCW føler vi et stort ansvar for, at bidrage til at vores samfund er i positiv udvikling. Vi bruger en del ressourcer på, at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, så de hver dag føler sig nødvendige og værdsat. Om du er i praktik 1 time om ugen eller fuldtidsansat, så har vi en forventning om, at du som individ og medarbejder hos CCW tager medansvar for, at vi alle trives, og ser muligheder i hinanden fremfor begrænsninger! I samarbejde med vores b2b partnere lægger vi stor vægt på, at give alle mennesker en mulighed, for at forbedre sin livssituation. Vi møder individet hvor det er og hjælper med at opbygge vedkommendes personlige og faglige profil til, at håndtere tilværelsen i en krævende og udfordrende hver dag. Med andre ord så skaber vi Champs som tjener sig selv, samfundet og ikke mindst CCW på bedst mulig vis, som i sidste ende kommer vores kunder til gode !